Τα χειρότερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι και βλάπτουν τη σχέση τους
7 months, 18 days ago
6

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λέτε ή να κάνετε και υπάρχουν και κάποια άλλα που καλό είναι να μην τα λέτε ούτε να τα πράττετε. Αυτό ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα. Γι αυτό και παρακάτω θα δείτε μερικά λάθη που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες στο κρεβάτι.

Η προσπάθεια είναι μονομερής

Μην αφήνετε τον σύντροφό σας να κάνει όλη τη δουλειά. Για να έχετε μέγιστη ευχαρίστηση στο σεξ θα πρέπει ο ένας να ευχαριστεί τον άλλον. Όταν η προσπάθεια είναι μονομερής μετά από λίγο κουράζεστε.

Ντρέπεστε

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη. Οι άνθρωποι φοβούνται ή είναι πολύ ντροπαλοί για να πουν αυτό που τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει. Είναι καλό να μιλάτε και να λέτε τη γνώμη σας ακόμα και όταν πρόκειται για τη σεξουαλική επαφή.

Έχετε άγχος και είστε πιεστικοί

Το σεξ είναι γνωστό πως μειώνει το άγχος και χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό. Αλλά μην πιέζετε τον σύντροφό σας, μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται. Η ώθηση θα αυξήσει το άγχος σας.

Περιμένετε να ξεκινήσει ο σύντροφος σας

Και οι δύο πρέπει να νιώθετε ξεχωριστοί και επιθυμητοί. Μην περιμένετε τον σύντροφό σας για να κάνει την πρώτη κίνηση.

Βιάζεστε

Το να βιάζεστε δεν είναι πάντα καλό, ειδικά σε μια σχέση. Ακούστε και καταλάβετε τον σύντροφό σας και το σώμα του, γιατί αν κάνετε τα πράγματα γρήγορα μόνο που θα πετύχετε είναι να καταστρέψετε την ατμόσφαιρα.

Σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας

Μην σκεφτείτε μόνο τις ανάγκες σας, αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε και να κατανοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Μιλάτε πάρα πολύ

Η επικοινωνία είναι απαραίτητη, αλλά όταν σας πιάνει πολυλογία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μπορεί να καταστρέψετε την ατμόσφαιρα.

Συμπερασματικά, εάν κάνετε κάποια από τα πράγματα που αναφέρονται στη λίστα, σταματήστε τα. Δεν είναι ποτέ αργά για να μάθετε πώς να βελτιώσετε τον εαυτό σας.