Τα Φιλαράκια: Οι αμοιβές των ηθοποιών για το reunion σοκάρουν
2 years, 10 months ago
6

Τα Φιλαράκια επέστρεψαν στη μικρή οθόνη και το κοινό ξετρελάθηκε με το reunion των έξι πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η επιστροφή αυτή πληρώθηκε πολύ ακριβά από την παραγωγή.

Η σειρά αυτή αποτέλεσε τη μεγαλύτερη δουλειά που έχουν κάνει οι πρωταγωνιστές στην καριέρα τους, ενώ απογείωσε την Τζένιφερ Άνιστον η οποία ήταν και η πιο κερδισμένη στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως είχε γίνει γνωστό, για την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με την The Sun, ο καθένας τους έβγαλε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο χθεσινό επεισόδιο της επανένωσης.

Οι φανς της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχουν ξετρελαθεί με την επανένωση της αγαπημένης παρέας και κάπως έτσι έφτασε η ώρα να προβληθεί το νέο επεισόδιο και στην Ελλάδα.

Όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα, θα δούμε τη νέα συνάντηση της αγαπημένης παρέας μέσα από τη συχνότητα του Star στις 2 Ιουνίου 23:15 το βράδυ.

Τα λατρεμένα “Φιλαράκια”, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και επιτέλους επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!

Το καστ της θρυλικής σειράς, “συναντά” ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον άνετο καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν, αλλά και πολλούς special καλεσμένους!

Πολύ τρανταχτά ονόματα θα περάσουν από την σειρά: Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.

in.gr