Τα είπε… όλα μόνο με μία φώτο: Το 1ο μήνυμα του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star
1 year ago
6

Ηλίας Γκότσης και Γιώργος Πιλίδης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. Ο πρώτος είχε βρει τρόπο μέσω των ντόπιων να έχει φαγητό, ενώ ο δεύτερος ήρθε σε επικοινωνία με πρόσωπα από την Ελλάδα, κάτι που έγινε αντιληπτό από την παραγωγή.

Οι δυο τους επιστρέφουν στην Ελλάδα και μάλιστα πριν από λίγες ώρες πήραν στα χέρια τους τα κινητά τους, κάνοντας τις πρώτες τους αναρτήσεις.

Και ενώ ο Ηλίας Γκότσης θέλησε να πει κάποια πράγματα για την αποβολή του, ο Γιωρίκας Πιλίδης δε θέλησε ακόμη να τοποθετηθεί.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο αθλητής έβαλε ένα απόσπασμα από έναν αγώνα που έγινε ενώ βρισκόταν στο Survivor, ενώ στο δεύτερο ποστ του δημοσίευσε μια σέλφι με τον Ηλία Γκότση.

Στον… απολογισμό του μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε: «Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη.

Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ.

Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα.

Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά.

Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».