Τα ουρλιαχτά της Ταραμπάνκο στο Survivor: Την ενημέρωσαν για την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά της
2 years, 1 month ago
6

Στιγμές αγωνίας περνάει η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

Οι συγγενείς της Κάτιας Ταραμπάνκο μένουν στη Μαριούπολη και η μητέρα του μοντέλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου.

«Βρίσκεται εκεί η μητέρα μου και η αδερφή. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι στη Μαριούπολη και η αδερφή μου 15 χιλιόμετρα από εκεί και έχει δικό της σπίτι και δικό της υπόγειο. Πήγαν και μαζευτήκαν εκεί για να κάτσουν στο υπόγειο.

Πώς μπορώ να αισθάνομαι; Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις, ούτε μπορείς να τους πάρεις από εκεί», είπε η μητέρα της Κάτιας.

 

Επικοινώνησε με την οικογένειά της η Κάτια Ταραμπάνκο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έχουν ενημερώσει την Κάτια Ταραμπάνκο για την τραγική εξέλιξη και βρίσκεται στο χέρι της το τι θα κάνει!

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ατζούν ήρθε σε επικοινωνία με την παίκτρια των Διασήμων και της αποκάλυψε πως η πόλη της δέχεται επίθεση από τους Ρώσους, με συγγενείς της Κάτιας να βρίσκονται στην περιοχή.

Ο Τούρκος παραγωγός της τόνισε πως δεν δεσμεύεται με καμία ρήτρα αν αποχωρήσει για έναν τέτοιο λόγο και είναι στο χέρι της αν θέλει να φύγει.

 

Η Κάτια από την πλευρά της ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με την μητέρα της, όπως και έγινε.

Το μοντέλο επικοινώνησε με την μητέρα της για να μάθει τις εξελίξεις και όπως ήταν λογικό ξέσπασε σε λυγμούς, ωστόσο, την καθησύχασε το γεγονός ότι οι συγγενείς της είναι ασφαλείς.

Για την ώρα η ίδια, δεν έχει δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει, όμως το σενάριο αυτό παραμένει ανοικτό σε περίπτωση που η κατάσταση στην Ουκρανία ξεφύγει από τον έλεγχο!

enimerotiko.gr