«Τα τίναξα όλα στον αέρα, άρχισα να δουλεύω πορτιέρης, οδηγός, έκανα μασάζ»: Καθηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος
1 year, 5 months ago
6

Ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Καβογιάννη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και μίλησαν για την συμμετοχή τους στην σειρά «Μία Νύχτα του Αυγούστου».

 

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε: «Με τη Μαρία δεν κάναμε παρέα, αλλά πάντοτε μου ήταν συμπαθής. Η μοίρα μας το κρατούσε, ώστε να ζήσουμε μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη αυτήν τη μαγική εμπειρία».

Γιώργος Καραμίχος: Τι δήλωσε για τον ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ

«Για εμένα, η σειρά αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου. Και από άποψη παραγωγής και από την υποστήριξη της ΕΡΤ. Μας προσέχουν παιδιά. Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό στα ελληνικά δεδομένα. Είναι εκεί για να μας υποστηρίξουν, χωρίς να αφήνουν να έρθει σε εμάς τίποτα αρνητικό, που φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά σε μία παραγωγή», αναφέρει.

 

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου για την ζωή στην Αμερική

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να πάει στην Αμερική, αφήνοντας πίσω του την υποκριτική στην Ελλάδα.

«Όταν πήγα στην Αμερική κι αποφάσισα να τα τινάξω όλα στον αέρα, να αφήσω προτάσεις που είχα εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν, άρχισα να δουλεύω σε ό,τι μπορείς να φανταστείς», δήλωσε. «Δούλευα πορτιέρης σε κλαμπ, έκανα διάφορες θεραπείες, μασάζ και ήμουν και οδηγός μιας κοπέλας με προβλήματα υγείας. Ήμουν 39-40 ετών τότε. Δούλευα για 10 δολάρια την ώρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

Enimerotiko.gr