Τα ξαναβρήκαν αλλά της έβαλε έναν… όρο: Ξανά μαζί, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό, Καινούργιου – Τσαγκρίδης
1 year, 9 months ago
6

Αυλαία έριξε την Παρασκευή η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» στον Alpha.

 

Στην τελευταία εκπομπή για φέτος, υπήρχε αρκετός κόσμος πίσω από τις κάμερες που την παρακολουθούσε, ανάμεσά τους και ο παραγωγός και καλός της φίλος, Νίκος Κοκλώνης.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην τον καλέσει στο πλατό για να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα έχει κάνει για εκείνη, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

«Θέλω να σου πω και από όλη την ομάδα, ένα τεράστιο ευχαριστώ, όχι μόνο για την υλική και παραγωγική στήριξη, αλλά κυρίως για την ηθική στήριξη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και για εμένα ειδικά, με δύσκολα θέματα που έπρεπε να διαχειριστώ, με χωρισμούς και προσωπικά σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου με αυστηρότητα και αγάπη σε όλα και συγγνώμη αν πολλές φορές σε τρέλανα. Δεν θα είχα φτάσει εδώ, αν δεν ήσουν εσύ», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Κοκλώνης με την σειρά του θέλησε να απαντήσει σε αυτά και είπε: «Φύγαμε από κάπου που περάσαμε δύσκολα, ήρθαμε εδώ που είναι τέλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από ψυχαγωγική εκπομπή, γίνατε κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο και το υπηρετήσατε καλά».

Κατερίνα Καινούργιου: Η σπόντα του Νίκου Κοκλώνη για την επανασύνδεσή της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου εάν τελικά υπάρχει επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την ίδια να γελάει.

 

«Πες μου κάτι… να βγάλουμε και καμιά είδηση. Έχουμε επανασύνδεση; Να το πούμε; Θα περάσουμε το καλοκαίρι με τρεις τέσσερις ή δύο;», ρώτησε συγκεκριμένα ο κολλητός της φίλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να γελάει και να απαντά: «Θα δείξει, από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί», επιβεβαίωνοντας ουσιαστικά ότι είναι και πάλι ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

Οι δυο τους χώρισαν το περασμένο φθινόπωρο αλλά πλέον φαίνεται πως προσπαθούν να επανασυνδεθούν.

Η επανασύνδεση αποκαλύφθηκε όταν η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ταξίδι που έκανε στη Ρώμη. Είπε ότι βρέθηκε εκεί με ένα πρόσωπο που δεν ήθελε να αποκαλύψει και να μαθευτεί. Ωστόσο κατά την επιστροφή στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο συνάντησε πολλές τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους, λόγω της άφιξης του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor και η ίδια το έβαλε κυριολεκτικά στα πόδια.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας.

Τι όρο έθεσε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου για να είναι ξανά μαζί

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, οι δυο τους, «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα κι αυτό ισχύει και για τους δυο. Κυρίως όμως για την ίδια την παρουσιάστρια στην οποία ο εφοπλιστής έχει θέσει έναν πολύ αυστηρό όσο: Εάν σε οποιοδήποτε στάδιο της επικοινωνίας τους αποκαλυφθεί κάτι για τις δραστηριότητές τους η σχέση θα τελειώσει οριστικά.

Για μια ακόμα φορά, το πρόβλημα της Κατερίνας στην προσωπική της ζωή ήταν η δημοσιότητα που έλαβε η σχέση της. Εάν καταφέρει να ελέγξει αυτό το κομμάτι της ζωής της ίσως τελικά η όμορφη Κατερίνα καταφέρει να βρει την ευτυχία. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πάντως της έβαλε το τελεσίγραφο: Εάν δεν σταματήσει η δημοσιότητα, δεν έχουμε κανένα μέλλον».

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα αδιάκριτα βλέμματα και έτσι, αποκαλύφθηκε το μυστικό τους.

enimerotiko.gr