Τάιγκερ Γουντς: Σεξ, ναρκωτικά και 121 ερωμένες στο ντοκιμαντέρ της ζωής του
3 years, 2 months ago
6

Ο κορυφαίος γκολφέρ όλων των εποχών αφήνει πίσω του μια θλιβερή υστεροφημία –  «Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου» ανέφερε μια από τις 121 ερωμένες του

Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμη μια φορά η πολυτάραχη ζωή του Playboy γκολφέρ, Τάιγκερ Γουντς, καθώς η δημοφιλής συνδρομητική πλατφόρμα HBO, θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ δύο τμημάτων για τη ζωή και την καριέρα του 45χρονου πρωταθλητή.

Ο άνθρωπος που κατέστη «κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο και καταβροχθίστηκε από το χτύπημα της διασημότητας και της φήμης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sports Illustrated, Γκάρι Σμιθ μπήκε στο μικροσκόπιο του αμερικανικού δικτύου.


Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου,  «σπάει τη σιωπή της»  μια από τις πιο δημοφιλείς του ερωμένες η παρουσιάστρια Rachel Uchitel με την οποία μεταξύ άλλων απατούσε τη σύζυγό του μοντέλο από τη Σουηδία Elin Nordegren. Η 45χρονη μοιράζεται με το κοινό πιπεράτες λεπτομέρειες από την ερωτική της ζωή με τον Τάιγκερ, εξάροντας τα σεξουαλικά του κατορθώματα: «Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου».

Ακόμη στο ντοκιμαντέρ γίνεται λόγος για την εξάρτηση του από τις ουσίες και το αλκοόλ, καθώς και τα πολυτελή πάρτι οργίων που οργάνωνε με 10 ιερόδουλες κάθε Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας και τα οποία κόστιζαν 100.000 $.



Ο «τίγρης» του παγκόσμιου γκολφ φορούσε για πάνω από μια δεκαετία το στέμμα και τον πορφυρό του μανδύα του, σπάζοντας το κατεστημένο των λευκών πρωταθλητών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Από τον Αύγουστο του 1999 έως τον Σεπτέμβριο του 2004 και ύστερα από ένα διάλειμμα εννιά μηνών, από τον Ιούνιο του 2005 μέχρι τον Μάιο του 2014 φιγούραρε στην κορυφή, μοιάζοντας άτρωτος. Μάλιστα μόλις στα 21 του έγινε ο νεότερος νικητής Masters όλων των εποχών κι ο πρώτος αθλητής που έφτασε το κέρδος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Τα ισχυρά του πάθη ωστόσο τον έκαναν να μοιάζει περισσότερο με ένα απογυμνωμένο και έπτωτο βασιλιά παρά με το παιδί-θαύμα που έβαλε τη δική του σφραγίδα στο «άθλημα των ευγενών».

Η αρχή της πτώσης σημειώθηκε όταν ένα τροχαίο ατύχημα που ο ίδιος προκάλεσε το 2009, αποκάλυψε μια σειρά πολλαπλών απιστιών προς την επί εξαετία σύζυγό του. Γεγονός που όπως ήταν φυσικό οδήγησε στη διάλυση του γάμου τους το 2010.

jolieee
tiger_girls

Έκτοτε ο Γουντς… ξηλώθηκε και ο βασιλιάς έμεινε γυμνός να πρωταγωνιστεί στα ταμπλόιντς για εντελώς λάθος λόγους και όχι για τις φοβερές βολές του. Εξαρτήσεις από αναλγητικά και αντικαταθλιπτικά , δεκάδες ερωμένες, συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει μεταξύ άλλων την κηδεμονία των παιδιών του και να εισαχθεί σε μονάδα αποτοξίνωσης κοντά στο σπίτι του στη Φλόριντα.

loredanaaa
woods

Σήμερα, μετά από μια σύντομη σχέση με την πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκι Lindsey Vonn το 2015, βρήκε ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά της Erica Herman, ενώ κέρδισε μερικούς ακόμα τίτλους, προσπαθώντας να αναλάβει ξανά τα ηνία της καριέρας του.

protothema.gr