Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν φταίει ο Σάκης Ρουβάς που έπαιξε στις Βάκχες, το σύστημα φταίει»
1 month, 12 days ago
6

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την Έλντα Πανοπούλου

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», μιλώντας για την υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Έλντα Πανοπούλου.

«Είμαι 40 χρόνια ηθοποιός και μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω παίξει. Δεν πίνω αλκοόλ, ναρκωτικά δεν παίρνω, το μόνο πάθος μου είναι το σκάκι. Είμαι επίσημα πρωταθλητής Ελλάδος στους ηθοποιούς. Όταν ξεκίνησε το Star είχα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι που λεγόταν “Το αφεντικό τρελάθηκε”. Τότε, μοιράζαμε αυτοκίνητα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήμουν στο πρωινό του Mega με την Έλντα Πανοπούλου, ήταν πετυχημένο, θα μπορούσε να πάει για 15 χρόνια. Κάποιοι δεν τα βρήκαν και γι’ αυτό σταμάτησε. Με την Έλντα Πανοπούλου είχαμε κάποιες κόντρες που κάποια στιγμή πήγαν να βγουν και στο γυαλί».

Ο Τάκης Παπαματθαίου δήλωσε επίσης πως δεν ήταν σωστό όταν το 1981 καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού, γιατί πλέον όποιος θέλει μπαίνει στο χώρο: «Ήταν μεγάλος λάθος που καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού. Τώρα είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε. Δεν φταίει ο Ρουβάς που έπαιξε στις Βάκχες, το σύστημα φταίει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

protothema.gr