Τάκης Ζαχαράτος: «Η Αλέξια μου είχε στείλει εξώδικο, είχε δίκιο αλλά το κατάλαβα 15 χρόνια μετά»
1 year, 9 months ago
6

«Βρεθήκαμε, κάναμε και ωραίες γιορτές στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν εδώ, περάσαμε πολύ ωραία. Είναι εξαιρετικό πλάσμα», παραδέχτηκε ο  κωμικός – Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

Για το εξώδικο που του είχε στείλει στο παρελθόν η Αλέξια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τάκης Ζαχαράτος. Πιο συγκεκριμένα, ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1, όπου αρχικά είπε:

«Η Αλέξια είχε ενοχληθεί, είχε στείλει εξώδικο. Είχε δίκιο αλλά εγώ το κατάλαβα 15 χρόνια μετά. Υπήρχε μια κυπριακή λέξη που χρησιμοποιούσε ο συνεργάτης μου ο τότε, ο Γιώργος Χριστοδουλίδης. Εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει, νόμιζα ότι αυτή η λέξη σημαίνει μπούτι, ενώ σήμαινε κάτι…

Εγώ έλεγα “παρεξηγήθηκε που είπα για το μπούτι”; Και είχε δίκιο η κοπέλα. Βρεθήκαμε με την Αλέξια, κάναμε και ωραίες γιορτές στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν εδώ, περάσαμε πολύ ωραία. Είναι εξαιρετικό πλάσμα».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στην περίοδο κατά την οποία βρέθηκε κοντά στο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision: «Είχα τραγούδι, του Ανδρέα Λάμπρου “You are the reason” που το είχα στείλει τη χρονιά που πήγε η Άννα Βίσση. Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω», είπε.