Ταμίλα Κουλίεβα: «Έπαθα κατάθλιψη μετά τη γέννηση του παιδιού μου, με ζόρισε που άλλαξε ο ρυθμός μου»
2 years, 2 months ago
6

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ταμίλα Κουλίεβα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη.

 

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο, τις δύσκολες περιόδους που βίωσε όταν μετά τη γέννηση του γιου της, ενώ εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένη όταν μίλησε για τη μητέρα της.

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έπαθα κατάθλιψη μετά τη γέννηση του παιδιού μου»

«Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστηριά και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με εάν μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο «Ελληνίδα πεθερά», αποκάλυψε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Μιλώντας για την μητέρα της είπε: «Η επιβράβευση από τους γονείς μου ήρθε πάρα πολύ αργά, από τον πατέρα μου σε ώριμη ηλικία, από τη μητέρα μου δε, πολύ πρόσφατα. Προσπάθησα να μην επαναλάβω το λάθος των γονιών μου με την επιβράβευση, αλλά πάντα υπήρχε λόγος για τον οποίο επιβράβευα το γιο μου, Στέφανο.

 

Η μητέρα μου πήγε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για να πάρει βίζα και μια υπάλληλος της είπε τόσο συγκινητικά λογία για μένα που δεν σταμάτησε να κλαίει. Συγκινήθηκα και εγώ τώρα που το θυμήθηκα… να ‘ναι καλά το κορίτσι στην πρεσβεία, της χρωστάω».

«Θα ξαναέφτιαχνα με άνεση την προσωπική μου ζωή»

«Κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου, Γρηγόρη Καραντινάκη, μετρά το διαζύγιό μας και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή μας δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά «ξέρεις τι; δεν χωρίζουμε; Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα», ανέφερε σχετικά με την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

 

«Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες. Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ», σχολίασε η ηθοποιός.

 

enimerotiko.gr