Τάμτα: Το αποκαλυπτικό allover της που θυμίζει γυμνό σώμα
1 year, 8 months ago
6

Γνωστή για το ιδιαίτερο στυλ της, η Τάμτα έχει συνηθίσει το κοινό της σε εκκεντρικές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή και όχι μόνο. Η pop star δεν διστάζει να πειραματιστεί με την εικόνα της και να δοκιμάσει ιδιαίτερα στυλ τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά της. Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να φορά ένα πολύ ιδιαίτερο allover, το οποιο συνδύασε με ένα τζιν παντελόνι.

Όπως βλέπουμε στην ανάρτηση, η τραγουδίστρια φορά ένα κορμάκι το οποιο προσομοιάζει ιδιαιτέρως στο γυμνό ανθρώπινο σώμα και με μια πρώτη και γρήγορη ματιά θα νόμιζε κανείς πως η Τάμτα ποζάρει γυμνή.

 

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram

Λίγες ημέρες νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει μια σειρά φωτογραφιών δια χειρός Joey Leo, στις οποίες ποζάρει τοπλες, φορώντας μόνο ένα τζιν παντελόνι με κρόσσια.

 

Πριν λίγο καιρό η Τάμτα είχε τοποθετηθεί για τον καβγά που συνέβη στα MAD Music Video Awards μεταξύ δύο τράπερ. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα για το αν είμαι καλά. Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι είμαι καλά σωματικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα θορυβημένη, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στα MAD VMA. Σαν άνθρωπος έχω την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης πολύ ψηλά στο αξιακό μου σύστημα». Διαβάστε εδώ όσα είχε γράψει τότε.

 

marieclaire.gr