Τάνια Τρύπη – «Στο σπίτι μου δεν μπαίνει τίποτα νεκρό – Μόνο ζωντανά»
2 years, 1 month ago
6

Για τον ρόλο της στη σειρά «Κρίσιμες Στιγμές», του Μανούσου Μανουσάκη, αλλά και την κόρη της, Τζένη Καζάκου, που ακολούθησε πλέον τα βήματα των διάσημων γονιών και παππούδων της μίλησε η Τάνια Τρύπη στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα περί μητρότητας και η οποία συζητήθηκε πολύ, αλλά και για την επιλογή της να απέχει από τις ζωικές τροφές για ηθικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη δήλωσε ότι:

«ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα όμως παιδί γιατί διανύουμε μια περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στο σε τι κόσμο θα φέρεις αυτά τα παιδιά».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που συγκρίνουν την κόρη της με τη θρυλική γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, η Τάνια Τρύπη αναρωτήθηκε:

«Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία. Τώρα, ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο.

Έχουμε περάσει και τις φτώχειες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα».

Ακόμη μίλησε για την επιλογή της να απέχει από το κρέας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «στο σπίτι μου δεν μπαίνει τίποτα νεκρό. Μόνο ζωντανά».