Τάσος Χαλκιάς: «Είσαι σοβαρός; Θα σου πω τι θα πω στη δίκη;» Ο ηθοποιός μιλά για το άγνωστο περιστατικό στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τον λόγο που έγινε πυρ και μανία
1 year, 4 months ago
6

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την παρουσία του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και εξήγησε τον λόγο που εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους.

«Βλέπετε έναν άνθρωπο που με κάποιο σχετικό κόπο ανεβαίνει τις σκάλες. Δε προλαβαίνω να ανέβω και βλέπω κάτω στα πόδια μου 75 καλώδια από τα μικρόφωνα. Παραπάτησα και ήμουν έτοιμος να τσουρομαδηθώ. Τώρα αυτό είναι ωραίο; Για να σου πω τι θα πω στη δίκη; Είσαι σοβαρός; Θα σου πω τι θα πω στη δίκη; Συγκεντρωθείτε. Ναι, να βγάλεις μια είδηση αλλά όχι αν με ρίξεις κάτω. Παιδιά εσείς με εκνευρίσατε. Πάρτε το μέρος της ευθύνης που σας αναλογεί», είπε αρχικά.

  • Διαβάστε επίσης: Νέο επεισόδιο ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια: «Εσείς φταίτε» 

Και πρόσθεσε: «Είναι δυσάρεστο όταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις ζήσεις πράγματα μέσα στη δουλειά, βρίσκεται στο εδώλιο και εσύ πρέπει να μαρτυρήσεις κάποια πράγματα γι’ αυτόν… Ο Πέτρος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός για μένα στη δουλειά και ήταν αγαπητός και για πολλά ζητήματα αλλά για κανένα από όσα κατηγορείται».

Επίσης, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη παρεξήγησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου και το «κούκλα» μου που της είχε πει on air: «Στη δική μου εποχή είχαμε έναν τρόπο να συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες που περιείχε πολλά κοσμητικά επίθετα. Όταν λέγαμε μια γυναίκα “κούκλα μου”, το λέγαμε γιατί τη βλέπαμε σαν κούκλα και δεν εννοούσαμε κάτω από αυτό τίποτα άλλο. Ακούω κάτι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μου περίεργα…»

in.gr