Τάσος Ιορδανίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει με τον Πέτρο Φιλιππίδη
2 years, 1 month ago
6

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν σήμερα, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είναι κουμπάροι αλλά δεν έχουν σχέσεις τα τελευταία 8 χρόνια.

«Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές… Οι αντιλήψεις… Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά».

Αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός υπογράμμισε: «Εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δε χρειάζεται να πούμε πάνω σε αυτό. Η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν καλλιτέχνη είναι όταν ο κόσμος αρχίζει και δεν σε θέλει».

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να λογοδοτήσει.

in.gr