Τάσος Ιορδανίδης για #MeToo – «Μεγαλύτερη τιμωρία από την κατακραυγή του κόσμου δεν υπάρχει»
2 years, 6 months ago
6

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τις μεγάλες δυσκολίες της ζωής του, την σχέση του με την Θάλεια Ματίκα, το ελληνικό #metoo και την κατακραυγή του κόσμου.

«Ο Μάνος Βρεττάκος στη «Γη της Ελιάς» ελπίζω να κερδίσει τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαρίνα, στην οποία έχει αφιερώσει την καρδιά του», δήλωσε ο κ. Ιορδανίδης μιλώντας για το ρόλο του.

«Με τη Θάλεια όταν συμβαίνει στον έναν κάτι καλό, ο άλλος χαίρεται ακόμη περισσότερο, η Θάλεια μάλιστα χαίρεται περισσότερο για μένα πάρα για εκείνη. Φέτος τον Οκτώβριο συμπληρώνουμε 14 χρόνια μαζί και δεν κινδυνεύσαμε ποτέ να διαλυθούμε, αλλά περάσαμε κρίσιμες περιόδους ακραίων εντάσεων», είπε για τη σύντροφο της ζωής του τη Θάλεια Ματίκα.

«Σημείο καμπής για μένα ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μας, αλλά έχασα τον πατέρα μου. Όταν επιχειρηματικά αντιμετώπισα μεγάλες δυσκολίες στο θέατρο, θέλησα να μη μείνει κανείς απλήρωτός έφθειρα το σπίτι μου από πολλές πλευρές», αναφερόμενος σε ψυχολογικά δύσκολες περιόδους της ζωής του.

«Είμαι ευγνώμων στο Στέφανο Ληναίο και την Έλλη Φωτίου για το θεατρικό βήμα που μας δίνουν μέσα από το θέατρο «Άλφα». Ήταν ο κύριος Ληναίος που μου τηλεφώνησε και μου είπε πως επιθυμούσε να αναλάβω τις τύχες του θέατρου», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Στο θεατρικό υπάρχουν πολλά προσωπικά στοιχεία από την κοινή μας πορεία με τη Θάλεια παρόλο που αναφέρεται σε ένα παράνομο ζευγάρι», δήλωσε για τη θεατρική παράσταση που συμπρωταγωνιστούν με τη σύζυγο του.

«Στην κοινή μας ζωή με τη Θάλεια έχουν υπάρξει φλερτ και έχω πλέον καταλάβει πως ό,τι και να κάνεις, αν ο άλλος θέλει να φύγει, θα φύγει. Αν ένας εμφανίσιμος άντρας φλερτάρει τη Θάλεια, θα αισθανθώ πολύ ωραία και θα καμαρώσω, η Θάλεια δε θα στείλει και μηνύματα σε φίλους μας», ανέφερε απαντώντας στην ερώτηση πως δεν ζηλεύει.

«Αναφορικά με το διαχωρισμού ανθρώπου – θύτη, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει αρκεί να μη φθείρει το συνάνθρωπο του. Δεν είχα συναισθηματική εμπλοκή, γιατί με κάποια από τα ονόματα που ακουστήκαν, οι σχέσεις μου είχαν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. Μεγαλύτερη τιμωρία από την κατακραυγή του κόσμου δεν υπάρχει.

Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να βγει στο θέατρο και να κόψει εισιτήρια ποτέ. Ακόμη κι αν κάποιος του έπαιρνε σε θίασο ή αν έκαναν οι ίδιοι θίασο».

«Ο κόσμος δεν συγχώρεσε τον Κέβιν Σπέισι… διαθέτουμε εμείς Κέβιν Σπέισι στην Ελλάδα;», συμπλήρωσε.

«Η ψωρίαση δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, αλλά έχω υποστεί τα βλέμματα του φόβου από ανθρώπους. Εξηγώ ότι δεν είναι κολλητικό και δεν κουράζομαι να το εξηγώ γιατί καλό είναι να μην έχουμε ταμπού για να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα. Απέκτησα την ψωρίαση στα 21 μου σε περίοδο εντόνου ψυχολογικού στρες…», είπε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Έχασα 30 κιλά! Είδα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, η Θάλεια μου είπε πως είχα ξεφύγει και από την άλλη είχα αποφασίσει πως θα κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση σε πολλές περιπτώσεις θέλει για τα προϊόντα της, ένα αμπαλάζ», κατέληξε.

Δείτε στο παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε Τάσος Ιορδανίδης στο Πάμε Δανάη: