Τάσος Ιορδανίδης στο MEGA Καλημέρα – «Το MEGA είναι το κανάλι της μυθοπλασίας»
2 years, 6 months ago
6

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης .

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική, την σχέση του με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, αλλά και τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Ήμουν στην Γαλλική Φιλολογία και την εγκατέλειψα για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που τελικά πέρασα» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

«Το θέατρο είναι η σύζυγός και η τηλεόραση η ερωμένη» είπε χαριτολογώντας ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Ένιωσα ασφαλής με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου» είπε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του  MEGA «Η Γη της Ελιάς».

«Μου έχει τύχει να είμαι σε παράσταση και να μην είναι καλό το κλίμα. Έχω αντιμετωπίσει κακότροπες συμπεριφορές. Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει. Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις αλλά πήρα απόσταση εδώ και χρόνια. Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τα σχέδια του στο θέατρο, όπου έχει αναλάβει το θέατρο Αλφα Ληναίος-Φωτίου, ανεβάζοντας μία παράσταση η οποία όπως αποκάλυψε κρύβει πολλά βιογραφικά στοιχεία από την κοινή του πορεία με την Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε ακόμα και για την απώλεια του πατέρα του λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του, τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαν ζευγάρι με την Θάλεια Ματίκα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν…

Τέλος ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε τη σχέση του με την Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν εγώ ήμουν στην Α’ Γυμνασίου η Ελεονώρα ήταν Β’ Λυκείου και όλοι ήμασταν γύρω της γιατί ήταν η πιο ωραία του σχολείου».