Τάσος Κωστής – Το «Ρετιρέ» ήταν μια φωτογραφία της ζωής
2 years, 4 months ago
6

Είθισται τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να επικεντρώνονται στους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ξεχωρίσει και αγαπήσει τους ήρωες που έκαναν τους δεύτερους ρόλους και συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία των σειρών.

Το Τι Λες Τώρα! συγκέντρωσε κάποιους από αυτούς και τους παρουσιάζει.

Το 1993 στο «Δις Εξαμαρτειν» η Ηρώ Μανέ υποδύθηκε τη «Φούλη Μιτάκη», τη σοβαρή, ευγενική γραμματέα και φίλη της «Άννας Ραγιά».

Ο Άρης Σερβετάλης και το ιγουάνα του ο Μήτσος, λατρεύτηκαν στη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου». Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ως «Αννέτα Μπεζαντάκου» έδωσε ρεσιτάλ με τις δολοφονικές ατάκες της στην ίδια σειρά.

Στο θρυλικό «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη αρχές της δεκαετίας του ’90 απολαύσαμε δεύτερους ρόλους που αγαπήθηκαν πολύ

Ο Τάσος Κωστής ήταν ο καφετζής «Φοίβος» ο οποίος άφησε ιστορία.

«Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο Δαλιανίδης μας έβαζε πάντοτε να παίζουμε (σ.σ με την Έλντα Πανοπούλου) τις συγκινητικές σκηνές», σημειώνει ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στο Τι Λες Τώρα!

«Τότε τα γυρίσματα ήταν ευκολά γιατί ήταν ο Δαλιανίδης. Ήταν έμπειρος, ήξερε τι ήθελε. Ήταν έκπληξη για μένα όταν μου είπε ότι θα κάνω τον καφετζή», συμπληρώνει ο Τάσος Κωστής και δηλώνει ότι το «Ρετιρέ» ήταν αληθινό.

«Είναι φωτογραφία της ζωής, είναι αληθινό γι’ αυτό είναι και διαχρονικό».

 

in.gr