Τάσος Νούσιας: Το μετάνιωσε που απέρριψε το ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες;
3 years, 2 months ago
6

Τι λέει ο ηθοποιός για την πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

Ο Τάσος Νούσιας σε συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί απέρριψε την πρόταση για το ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες και αν το έχει μετανιώσει.

Πέρυσι αρνήθηκες να συμμετάσχεις στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δούκα εξαιτίας των πολλών επεισοδίων της σειράς.
Εκεί ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι το σίριαλ θα ήταν καθημερινό. Στη δεδομένη περίπτωση γνώριζα για δύο επεισόδια την εβδομάδα, γεγονός που διασφαλίζει τη φροντίδα ενός εβδομαδιαίου προγράμματος και όχι καθημερινού, παρόλο που οι Άγριες Μέλισσες είναι μια εξαιρετική δουλειά. Έχουν κάνει την καριέρα τους και συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία. Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα της σειράς.

Εκ των υστέρων μετάνιωσες που απάντησες αρνητικά;
«Ζήλεψα με την καλή έννοια το άρτιο αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν όμως και διάφορες παράλληλες υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο. Εκ των πραγμάτων από θέμα χρόνου δεν ήταν εφικτό να το κάνω. Έτρεχαν οι παραστάσεις. Φέτος, με τα θέατρα κλειστά, τουλάχιστον έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πιο απαιτητικές χρονικά τηλεοπτικές δουλειές», είπε ο ηθοποιός στο «7 Μέρες TV».