Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον οι χορηγοί από την εκπομπή της
3 years, 1 month ago
6

Μετά  τις αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν στο διαδίκτυο όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου και το σχόλιο που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ένας – ένας εγκαταλείπουν την εκπομπή της οι χορηγοί. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια σήμερα ξεκαθάρισε την θέση της λέγοντας πως τα λόγια της παραποιήθηκαν και κατηγόρησε πολλούς για ψευδείς ειδήσεις.

 

Δείτε εδώ το βίντεο με το σχόλιο που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και ξεσήκωσε αντιδράσεις όπως επίσης και την απάντησή της για της ψευδείς ειδήσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου – Αποχωρούν ένας ένας οι χορηγοί από την εκπομπή της

Την αρχή έκανε την Δευτέρα 1/02 η εταιρία Nak Shoes ενώ την Τρίτη 2/03, με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της και η εταιρεία καλλυντικών Grigi.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Nak Shoes ενημερώνει μέσω facebook ότι απέσυρε την χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για την πολιτική που ακολουθεί στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.

Χαρακτηριστικά η εταιρεία αναφέρει πως «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή.».

 

Τα σχόλια χρηστών στην σελίδα της εταιρείας στο facebook που κατέκριναν σφόδρα την αμφιλεγόμενη τακτική της παρουσίασης της Τατιάνας Στεφανίδου, στην σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Στη συνέχεια, και δεύτερη στη σειρά, με ανακοίνωσή της στα social media η εταιρεία καλλυντικών Grigi κάνει γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εν λόγω εκπομπή. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και στις οικογένειές τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

enimerotiko.gr