Taylor Swift: Σε λίγα λεπτά η “πρεμιέρα” του Anti-Hero – Οι πρώτες εικόνες από τα μουσικά βίντεο του νέου της άλμπουμ «Midnights»
1 year, 6 months ago
6

Η Taylor Swift έδωσε στους θαυμαστές μια πρώτη ματιά στα μουσικά βίντεο για το 10ο άλμπουμ της, “Midnights” και φαίνεται πως η pop star θα αγγίξει και πάλι την κορυφή.

«Ήθελα να πω πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ πολύ στην Amazon που μου έδωσε την ευκαιρία να σας δείξω ένα πρώτο trailer με τα μυστικά projects που δούλευα εδώ και πολύ καιρό. Αυτά τα projects είναι τα μουσικά βίντεο που έχω φτιάξει για αυτό το άλμπουμ για να εξερευνήσω οπτικά τον κόσμο αυτού του δίσκου. Και μου αρέσει η αφήγηση, μου αρέσει η σύνθεση τραγουδιών, μου αρέσει να γράφω βίντεο, μου αρέσει να τα σκηνοθετώ» έγραψε η Taylor.

Και συνέχισε: «Και αυτή ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με την κινηματογραφίστρια Rina Yang, η οποία ήταν συνεργάτης μου στη 10λεπτη μικρού μήκους ταινία “All Too Well“. Θέλαμε λοιπόν πραγματικά να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε διαφορετικά πράγματα αυτή τη φορά και είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και ελπίζω να σας αρέσει. Συνεργαστήκαμε με μερικούς καταπληκτικούς ηθοποιούς, για τους οποίους θα μάθετε περισσότερα στο τέλος του teaser trailer».

Ανάμεσά τους είναι οι Alana Haim, Danielle Haim και Este Haim του συγκροτήματος Haim αλλά και η βραβευμένη με Oscar, Laura Dern. Ωστόσο, το teaser παρουσιάζει κυρίως την Swift, με μια πληθώρα πολύχρωμων εμφανίσεων που κυμαίνονται από ένα flapper φόρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’20 έως ένα outfit σε στιλ Marie Antoinette.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το πρώτο μουσικό βίντεο θα είναι για το “Anti-Hero” και θα κάνει πρεμιέρα σε λίγη ώρα.

instyle.gr