«Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν»: Αuτό διέλυσε την σχέση της Δούκισσας Νομικού και του Χρήστου Χολίδη
1 year, 11 months ago
6

Η Δούκισσα Νομικού πριν δημιουργήσει την υπέροχη οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο μακρινό παρελθόν είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media με την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

 

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στο πλατό του πρωινού του MEGA «Όμορφος κόσμος το πρωί», όταν το μοντέλο βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τους: Νίκο Παπαδάκη, Μαρία Αραμπατζή, Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Xρήστος Χολίδης – Δούκισσα Νομικού: Η γνωριμία και οι πρώτες εμφανίσεις

Το ειδύλλιο φαίνεται όμως να ξεκίνησε δειλά – δειλά όταν οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Just the two of us» όπου η Δούκισσα παρουσίαζε το σόου στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου συμμετείχαν ως ντουέτο.

«Όλη αυτή η καλοσύνη που βλέπετε, η θετική ενέργεια και όλο αυτό το καθαρό που έχει στο πρόσωπό της, είναι και στη ζωή της. Έχει όλο αυτό το γλυκό και το αγγελικό που εμένα μου αρέσουν πολύ», δήλωνε αργότερα στα περιοδικά ο τραγουδιστής, ο οποίος διεκδίκησε την καρδιά της παρουσιάστριας.

 

Λίγους μήνες μετά η είδηση για τη σχέση τους επιβεβαιώνεται. Οι φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της Δούκισσας στα κέντρα που εμφανιζόταν ο τότε αγαπημένος της αποτελούν ένα από τα βασικά «θέματα» της εγχώριας showbiz, ενώ παράλληλα οι καριέρες τους εκτοξεύθηκαν.

Xρήστος Χολίδης – Δούκισσα Νομικού: Τα πρώτα «σύννεφα» και το τέλος στη σχέση τους

Εκείνη την περίοδο τα δημοσιεύματα και οι φήμες γύρω από τη σχέση του τότε ζευγαριού ήταν πολλές και αφορούσαν γάμο, αλλά και χωρισμό. Τα πρώτα σημάδια όμως της κρίσης μεταξύ τους είχαν αρχίσει να φαίνονται ήδη από την περίοδο των Χριστουγέννων το 2017, όταν και είχαν αποφασίσει να κρατήσουν αποστάσεις για λίγο.

 

Ο ίδιος όντας λακωνικός διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν περί τρίτου προσώπου στη σχέση τους από την πλευρά της Δούκισσας. Το ίδιο κατηγορηματικά αναφέρουν και τα άτομα του στενού περιβάλλοντός τους. Δεν θέλει να πει περισσότερα για το θέμα ενώ κλείνει με τη φράση: «Ισως τελικά να είμαι γεννημένος εργένης».

Από την πλευρά της, η Δούκισσα Νομικού σε παλαιότερες δηλώσεις της, ερωτηθείσα για τον χωρισμό είχε αναφέρει: «Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη σχέση. Όταν κάτι τελειώνει, είτε σε ερωτική είτε σε επαγγελματική ή φιλική σχέση, πατάω delete και διαγράφω όλα τα αρνητικά. Θέλω όταν κοιτάω πίσω να έχω μόνο γλυκά συναισθήματα. Και δεν το λέω απλά για να το πω. Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως όλα στη ζωή μας γίνονται για κάποιο λόγο».

 

enimerotiko.gr