Τελειώστε» τον Κοψιάλη: Τι συμβαίνει με τον πασίγνωστο Influencer των 1,2 εκατομμυρίων ακολούθων
2 years, 2 months ago
6

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το hastag #Cancel_Kopsialis στο Twitter με τους χρήστες να ζητούν από τους ακολούθους του γνωστού influencer, να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής YouTuber και influencer υπερασπίστηκε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έναν εκ των φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση, λέγοντας πως εκείνες τις ημέρες έλειπε στο εξωτερικό.

«O [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του. Επίσης έχει αναφερθεί ότι ο [επιχειρηματίας] διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι το οποίο διαψεύδει και η Ιωάννα Τούνη», είπε συγκεκριμένα και προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να τον κατηγορούν για «ξέπλυμα».

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον γνωστό influencer.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Κύμα αρνητικών σχολίων μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Συγκεκριμένα χρήστες του Twitter, «ανακάλυψαν» πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή, που έκανε γνωστή στο πανελλήνιο την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter ήρθαν δευτερόλεπτα μετά τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο οποίος κατηγορήθηκε από αρκετούς πως κλήθηκε να υπερασπιστεί τους φίλους του, μιας και ο ίδιος ανέφερε πως γνωρίζεται προσωπικά με τον επιχειρηματία.

Το #Cancel_Kopsialis βρίσκεται στα πρώτα trends στο Τwitter, με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους προς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη προτρέποντας μάλιστα τους followers του να του κάνουν unfollow.

Μάλιστα, ανάμεσα στα tweets βρίσκονταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του, για το «giveaway» σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Δείτε μερικά Tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντετοκούνμπο: Τέλος στη συνεργασία τους με τον Κοψιάλη για το «giveaway» σπίτι με θέα την Ακρόπολη

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η από κοινού συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο και του γνωστού Youtuber, influencer Αλέξανδρου Κοψιάλη στην προώθηση της κλήρωσης για το επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη έλαβε τέλος.

Ο influencer ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του ότι την ευθύνη για τον διαγωνισμό την έχουν πια μόνο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ότι εκείνος θα τοποθετηθεί ξανά για το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε 24 ώρες.

 influencer

«Καλησπέρα σε όλους. Όπως θα είδατε στο προηγούμενο Story αλλά και από τους Antetokoumbros, από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι, την έχουν αποκλειστικά εκείνοι και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές από το προφίλ μου μετράνε κανονικά.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που βγήκα να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα στις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται επειδή μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά από το προφίλ των παιδιών…», εξήγησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2011 ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων μέχρι το 2019, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, από όπου αποφοίτησε το 2014.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα Social Media στις 2 Φεβρουαρίου 2018 με την πρώτη του σειρά βίντεο Dhmosia Katakravyi[1] στο Instagram. Δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube στις 24 Μαρτίου 2018 και στις 4 Απριλίου 2018 ανέβασε το πρώτο βίντεο της ίδιας σειράς Dhmosia Katakravyi.

Ο άμεσος αντίκτυπός του στο ελληνικό κοινό τον οδήγησε στη δημιουργία της εκπομπής Ιδιωτική Κατακραύη, μια εκπομπή με θεματικές συνεντεύξεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο ανάλογα με το προφίλ του καλεσμένου του, που διαδραματίζεται στο αυτοκίνητό του.

Παράλληλα, εκτός από τα Social Media, συμμετείχε σε καλλιτεχνικά δρώμενα ως παρουσιαστής, κωμικός και stand up comedian.

enimerotiko.gr