Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλη η αλήθεια
9 months, 12 days ago
6

Οριστική ρήξη ανάμεσα στην Μπάγια Αντωνοπούλου και τον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες «απασχολεί» τα Μέσα με το επαγγελματικό της μέλλον και την απόφαση να σταματήσει από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια λίγο μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν και κοντά στα γενέθλιά της, αποχώρησε από την εκπομπή λόγω κακής συμπεριφοράς του Γιώργου Παπαδάκη απέναντί της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ. Εν συνεχεία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για το επόμενό της βήμα όπως το ότι θα βρεθεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στη νέα ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο, ακόμα και το ότι θα κάνει δική της εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου ή σε κάποιο άλλο κανάλι.

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοια πρόθεση από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, χθες το απόγευμα η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες όπου της προτάθηκε να εργαστεί και πάλι στο τμήμα ειδήσεων από όπου και ξεκίνησε.
Η ίδια αρνήθηκε εμμένοντας στην επιθυμία της να αναλάβει την παρουσίαση ή την ενεργό συμμετοχή σε μια εκπομπή με αποτέλεσμα να μη βρεθεί χρυσή τομή και να λήξη η συνεργασία των δυο πλευρών.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια έχει δεχτεί κάποια πρόταση συνεργασίας από άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Να θυμίσουμε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά το τέλος της παρουσίας της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, πέντε χρόνια μετά από τη συνεργασία τους, ξεκίνησε τις σπουδές της στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής.