Τέλος η Βίκυ Καγιά από την ελληνική τηλεόραση – To ανακοίνωσε η ίδια
1 year, 4 months ago
6

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παύσης της καριέρας της η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

 

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και για την επιθυμία της να αποσυρθεί για λίγο προκειμένου να ξεκουραστεί.

«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Είχα την ευλογία και την τύχη φέτος να συνεργαστώ με τον Τάσο και τον Γιώργο. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι. Είμαι λίγο συγκινημένη που ο Τάσος θα πάει στο Παρίσι, εγώ θα γυρίσω στα δικά μου, ο Γιώργος στα δικά του και θα χαθούμε λίγο, αλλά θα κρατάμε επαφές για όποτε μπορούμε» είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά και συνέχισε:

 

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει σύγκριση για τη φετινή επιτροπή, γιατί και πριν δεμένοι ήμασταν και ήταν άλλη η συνθήκη απλά ήταν άλλη η πληροφορία αυτή τη φορά. Όπως και να το κάνουμε όταν βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο, θέλει και αλλαγή κάποια στιγμή, οπότε πιστεύω για καλό έγινε η αλλαγή στην επιτροπή.

Βίκυ Καγιά

Tα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθώ πολύ. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη πάντως. Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα. Γιατί να μη γίνει παύση του χρόνου; Καλώς να γίνει. Εγώ είμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί. Με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου έχουμε να μιλήσουμε από το καλοκαίρι», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Και κατέληξε: «Τη Σοφία θα τη δείτε προς το τέλος του GNTM, όπως είχε συμφωνηθεί. Εγώ την είδα εχθές που ήρθε και είναι στα καλύτερά της. Μας είπε για τον χωρισμό της από τον Ζακ, αλλά είναι 25 χρονών οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεται για αυτά».

 

 Enimerotiko.gr