Τέτα Καμπουρέλη: Είναι όλα δεσμευμένα, ζω στη βιοπάλη
1 month, 1 day ago
6

Η Τέτα Καμπουρέλη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κώστα Χαρδαβέλλα, μίλησε μεταξύ άλλων για όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση ο οποίος αποφυλακίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε” ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη.

“Τώρα μετά το συμβάν, είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Να δουλεύεις και να ζεις κάθε μέρα με χιλιάδες προβλήματα. Αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια είμαι με χιλιάδες προβλήματα αυτή τη στιγμή. Ζω στη βιοπάλη και πάλι λέω δόξα τω Θεώ” σημείωσε η επιχειρηματίας.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη είχε συλληφθεί για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας, στο Ψυχικό, τον Μάρτιο του 2021 και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Συγκεκριμένα, στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Βασίλη Γκουρούση, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης αναφέρονται τα εξής:

“Ο εντολέας μας κ. Γκουρούσης Βασίλειος με σύμφωνη γνώμη της κας. Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης. Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ουδέν επιβαρυντικό στοιχείο προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα. Αντιθέτως, το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα μας, και δη η ύπαρξη ενός ελάχιστου μικτού δείγματος βιολογικού υλικού εντός μίας θυρίδας, αποδυναμώθηκε από τα νεώτερα στοιχεία αλλά και τα εργαστηριακά δεδομένα που αναδείχθηκαν και προσκομίστηκαν με επιμέλεια της υπεράσπισης, αποδεχόμενου -στην ανακριτική διάταξη- του ενδεχόμενου της τυχαίας μεταφοράς βιολογικού υλικού, όπως η υπεράσπιση από κοινού με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο-Γενετιστή δρα. Γεώργιο Φιτσιαλο από την πρώτη στιγμή απολύτως επιστημονικά τεκμηριωμένα με συνέπεια υποστήριξε και απέδειξε. Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας”.

enikos.gr