«Θα με σκοτώσουν!»: Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση φοβάται για την ζωή της, γι’ αυτό έχει εξαφανιστεί από παντού
1 year, 6 months ago
6

Η Αθηνά Ωνάση μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Αλβάρο και τα όσα ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει απομονωμένη, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

 

Η «χρυσή» κληρονόμος, όπως είχε αποκαλύψει πριν καιρό ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε αναφέρει πως η Αθηνά Ωνάση φοβάται ότι θα τη σκοτώσουν, γεγονός που την κάνει απόμακρη.

Αθηνά Ωνάση

 

Αθηνά Ωνάση: Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της «χρυσής» κληρονόμου

Άτομα του στενού περιβάλλοντος της είχαν αποκαλύψει πως η Αθηνά Ωνάση είχε
βρεθεί ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία, μετά από μία αρκετά δύσκολη περίοδο που πέρασε σε προσωπικό κομμάτι, όταν και το διαζύγιό της ήταν εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά, με τις λεπτομέρειες για τη ζωή του πρώην ζευγαριού να βλέπουν συνεχώς το «φως» της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζουμε πως δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά με μία Ισπανίδα, με την οποία σήμερα είναι και παντρεμένος. Από την άλλη, υπάρχουν και οι φήμες πως η Αθηνά ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της να απομακρυνθεί από κοντά της τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση: “Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο”.

enimerotiko.gr