“Θα μιλήσω για όλα”: Για προσκύνημα ο Στάθης Σχίζας μετά το Survivor, η φωτο στην εκκλησία & το μήνυμα όλο νόημα
1 year, 1 month ago
6

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την απόφασή του.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης και περσινός νικητής δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε καμία εκπομπή, ούτε έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι.

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση ήτανε στα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του και των οικείων του.

Στάθης Σχίζας: Τι λέει η δικηγόρος του σχετικά με τις μηνύσεις που έχει καταθέσει

Ενώ πριν από λίγες ώρες προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση και συγκεκριμένα στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην Τήνο με σκοπό να ηρεμήσει από όλο αυτό που βίωνε τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

«Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε.

Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο Στάθης Σχίζας στα Instagram Stories του.

Στάθης Σχίζας τα Instagram Stories του

Τι συμβαίνει με τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;