Θάλεια Ματίκα για τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη: «Mας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε»
2 years, 6 months ago
6

«Ήμασταν σε κατάσταση σοκ»

Το 2011 η Θάλεια Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Κουμπάρος του ζευγαριού έγινε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

0444 IORDANIDIS MATIKA 15122011

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπον», αναφέρθηκε στον κουμπάρο της ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο έπειτα από τις καταγγελίες εις βάρος του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια αποκάλυψε πώς εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε επαφή με τον εν λόγω ηθοποιό- σκηνοθέτη, ωστόσο σοκαρίστηκε με τα όσα άκουσε για εκείνον.

1434 IORDANIDIS FILIPIDIS MATIKA 19122011

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ.

Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;

newsbreak.gr