Θάλεια Ματίκα: «Πρέπει να αδυνατίσεις, έχεις παραμελήσει τελείως τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου»
2 years, 4 months ago
6

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν στην εκπομπή Dot. και μίλησαν για την προσωπική τους ζωή, αλλά και στην απώλεια κιλών του ηθοποιού.

 

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης για την απώλεια κιλών του ηθοποιού

Ο ηθοποιός εξήγησε πως η γυναίκα του τον στήριξε πάρα πολύ στην προσπάθειά που έκανε για την απώλεια κιλών, υπογραμμίζοντας «το βάρος το έχασα, γιατί έπρεπε να ανανεώσω τους όρκους αγάπης με τη γυναίκα μου. Πέρα από την πλάκα, εντάξει, έγινε επειδή αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση καλώς ή κακώς θέλει τα προϊόντα της με κάποιο αμπαλάζ».

Από την πλευρά της, η ηθοποιός επεσήμανε για την απώλεια κιλών του συζύγου της «ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου, είχε αφήσει πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του. Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους. Κάποια στιγμή στην καραντίνα, τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά, του είπα “Τάσο, πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι».

 

Η σχέση της Θάλειας Ματίκα και Τάσου Ιορδανίδη

Σχετικά με τη σχέση που έχουν Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης και όλα εκείνα που ξεχωρίζει πάνω στην γυναίκα του, ο ηθοποιός σημείωσε «θαυμάζω την ακεραιτότητά της. Το λέω πάντα, όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τις δυνατότητές της πάντα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

 

enimerotiko.gr