Θανάσης Ευθυμιάδης: Εξηγεί γιατί κάλεσε σε προσευχή για βροχή ώστε να σβήσουν οι φωτιές
2 years, 6 months ago
6

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην εκπομπή Happy Day τόσο για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του όσο και για το κάλεσμά του σε προσευχή για να σβήσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Μιλώντας για την Άννα Δημητρίεβιτς και τη γνωριμία τους είπε: “Ήταν άλλο ένα τυχερό στη ζωή μου. Όταν ήρθε η σύζυγός μου, ήμουν πλέον έτοιμος να διακρίνω τα τυχερά στη ζωή μου.

Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, επισκέψεις στο Άγιον Όρος, με σαμάνους, Ινδιάνους της Αμερικής, δασκάλους ταϊτσί, δασκάλους γιόγκα. Είχε προηγηθεί η προετοιμασία μου έτσι ώστε όταν ήρθε η σύζυγός μου ήμουν έτοιμος να αφοσιωθώ στο ιερό θηλυκό”.

Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Δημητρίεβιτς

Σχετικά με τις προσευχές στις οποίες κάλεσε μέσω των social media το κοινό προκειμένου να σβήσουν οι καταστροφικές φωτιές, είπε: “Πιστεύω στη δύναμη της προσευχής, όπου κι αν πιστεύει ο καθένας. Πιστεύω στη δύναμη της προσευχής. Εγώ είδα την προσεχή μου να υλοποιείται. Η γυναίκα μου και οι δύο κόρες μου είναι η προσευχή μου, υλοποιείται, αν δεν τα σέβομαι εγώ θα φταίω μετά, θα είμαι αχάριστος”.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ανάρτηση για προσευχή

Αρχές Αυγούστου που μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές ο Θανάσης Ευθυμιάδης απηύθυνε κάλεσμα σε προσευχή στους διαδικτυακούς φίλους του μέσω instagram προκειμένου να έρθει βροχή. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του:

Τα έμψυχα και τα άψυχα…

Όταν φτάσαμε σε αυτό το μάθημα στο σχολείο, ο δάσκαλος μάς δίδαξε, ότι τα δέντρα ανήκουν στα άψυχα. Έβαλα τα γέλια και του είπα “Μα πώς είναι άψυχα αφού μιλάνε. Έχω φίλους δέντρα”…

“Ανόητε, βαρέθηκα τις βλακείες σου. Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.” ούρλιαξε… και για άλλη μία φορά με σήκωσε στον πίνακα για τη γνωστή τιμωρία: 10 ξυλιές, με τον ξύλινο χάρακα, στο ένα χέρι και 10 στο άλλο… Εκείνη την ημέρα ήταν πιο δυνατές… τις ευχαριστήθηκε…

Από την εκπαίδευση ξεκινάνε όλα

Από την εκπαίδευση ξεκινάνε όλα

Από την εκπαίδευση ξεκινάνε όλα.

Ξέρω ότι οι δάσκαλοι είναι αλλιώς τώρα και χαίρομαι αλλά, καλού κακού, όταν φτάσουν τα παιδιά σας σε αυτό το μάθημα στο σχολείο, να τους πείτε εσείς την αλήθεια γιατί αρκετοί συνάνθρωποί μας, μόνο όταν καεί και το τελευταίο δέντρο θα καταλάβουν ότι τα λεφτά δεν τρώγονται.

*η δύναμη της προσευχής (με όποιο τρόπο προσεύχεσαι εσύ) είναι μεγάλη. Χρησιμοποίησε την.

Κάθε μέρα έστω και για λίγα λεπτά