The Bachelor – «Δεν εντυπωσιάστηκα πολύ με τον Αλέξη Παππά»
2 years, 6 months ago
6

Πολύς ντόρος έγινε μέσα στο καλοκαίρι για την αναζήτηση του νέου διαδόχου του Παναγιώτου Βασιλάκου στο ριάλτι αγάπης The Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να είναι παίρνει σκυτάλη για να βρει τον έρωτα και να…νοικοκηρευτεί.

Ωστόσο ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως δεν εντυπωσίασε όλα τα κορίτσι ως Bachelor κι η πρώτη εικόνα για μία παίκτρια δεν ήταν η ιδανική.

Η Λάουρα μίλησε με τη Νατάσα και της αποκάλυψε πως δεν ενθουσιάστηκε τόσο όταν είδε τον Αλέξη ενώ δήλωσε πως δε θα τον διεκδικήσει αλλά θα περιμένει από τον ίδιο να κάνει την πρώτη κίνηση.

Συγκεκριμένα είπε: «Καλός φαίνεται αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να τον κυνηγήσω. Από την πρώτη φορά που τον είδα στο κόκκινο χαλί, δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο. Δεν θα έκανα το πρώτο βήμα κι αν κάνει την πρώτη κίνηση… Και να με πλησιάσει, πάλι θα το σκεφτώ. Θα πρέπει να μου δείξει ότι με θέλει πολύ.

Από την μια είναι λογικό να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον στις άλλες κοπέλες που τον κυνηγάνε.. .Αλλά τον διεκδικούν επειδή είναι και διάσημος . Εμένα δεν με ενδιαφέρει που είναι διάσημος κι αν έχει παλάτια και λεφτά. Δεν με νοιάζει καθόλου.»

in.gr