The Bachelor: Ελευθερίου και Παππάς μαζί στο ριάλιτι αγάπης;
2 years, 9 months ago
6

Τα spoilers θέλουν την Κύπρια τραγουδίστρια να βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή

Ελευθερία Ελευθερίου – Αλέξης Παππάς μαζί στο Bachelor 2; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τους δύο πρώην survivors στο ριάλιτι όπου αρκετές γυναίκες ρίχνονται στη μάχη για να κερδίσουν την καρδιά ενός εργένη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο φέρεται να έχει γίνει πρόταση στην Ελευθερία Ελευθερίου να μπει στο νέο κύκλο του Bachelor, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά.

Η παραγωγή θέλει να κάνει να εκμεταλλευτεί αν κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά τη δημοσιότητα γύρω από τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια δεν θα μπει μόνιμα στη βίλα πού γίνονται τα γυρίσματα του the bachelor αλλά θα κάνει μία εμφάνιση guest. Πάντως η ίδια δεν έχει απαντήσει επί του θέματος ούτε έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά.

Αυτή η εξέλιξη γύρω από το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου δημιουργήθηκε μετά το σάλο από τα υπονοούμενα του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη για ερωτική συνεύρεση των δύο παικτών στο Survivor.