The Bachelor: O λόγος που ο Αλέξης Παππάς αρνήθηκε να γίνει ο «εργένης»
2 years, 10 months ago
6

Το The Bachelor θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν μετά την επιτυχία και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε με εργένη τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον εργένη της νέας σεζόν και ένα από αυτά ήταν και του ηθοποιού Αλέξη Παππά.

Πρόσφατα τον είδαμε στο Survivor και αναμφισβήτητα είναι ένας από τους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor που συζητήθηκε πάρα πολύ.

Ο Αλέξης Παππάς πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχει στο  Survivor είχε ρωτηθεί για τον αν θα είναι αυτός που θα δούμε στο επόμενο The Βachelor στον ρόλο του εργένη και είχε εξηγήσει αναλυτικά τον λόγο που δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο ηθοποιός, μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor είχε δηλώσει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα και στο OPEN:

«Κι εγώ έτσι άκουσα (ότι θα είμαι ο περιζήτητος εργένης). Έγινε λοιπόν η πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκα. Ο λόγος ήταν γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Θεωρώ ότι η ιδιοσυγκρασία μου δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή αυτή να έχει επιτυχία και έτσι αποφάσισα να μην είμαι εγώ αυτός».

in.gr