The Bachelor – Πού βρίσκονται σήμερα οι υποψήφιες νύφες του ριάλιτι;
2 years, 7 months ago
6

Λίγο πριν τον νέο κύκλο έρωτα και πάθους του νέου The Bachelor, βρήκαμε τις πρώτες «νύφες» που είχαν ερωτευθεί παράφορα τον πολυπόθητο εργένη από το πρώτο επεισόδιο.

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, ήταν η τυχερή που έφτασε μέχρι το τέλος του Bachelor κερδίζοντας (παρολίγο) την καρδιά του Παναγιώτη.

 

Το πρόωρο φινάλε της σχέσης τους, σηματοδότησε και μια νέα αρχή για τη Νικολέτα η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα, σχεδιάζοντας τις δικές της τσάντες. Πρόσφατα μάλιστα μέσα από το instagram η ίδια ανακοίνωσε πως το πρώτο της κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ θα είναι στη διάθεση του κοινού.

 

Η Σία Βοσκανίδου για αρκετούς (και σίγουρα για την ίδια) θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί, καθώς τα πρώτα της ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν αφήσει τον 30χρονο εργένη τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Οι εντάσεις και οι σκηνές ζήλειας που ακολούθησαν, στέρησαν στη Σία τη θέση της στο παιχνίδι. Σήμερα, η εντυπωσιακή μελαχρινή ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπου και εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

 

Η τραγουδίστρια Έλενα Μπάση, ίσως η πιο viral παίκτρια του Bachelor, αφού αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, (η οποία είναι 42 και όχι 38 όπως και δήλωνε) αναχώρησε για την Αμερική κυνηγώντας το μεγάλο της όνειρο για μια καριέρα στο τραγούδι.

 

Η εκρηκτική Αντζελίνα Χαλντέντα πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των media μετά τις νέες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στα social media. Η πρώην παίκτρια του Bachelor έχασε αρκετά κιλά, ενώ προκάλεσε ανησυχία σε όσους θεώρησαν τη νέα της εικόνα, υπερβολικά αδύνατη.

 

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή έγινε στα μαλλιά της, αφού εδώ και λίγες μέρες η Αντζελίνα απέκτησε ράστα.

 

in.gr