The Bachelor – «Βόμβα» από γνωστό ηθοποιό – Ο λόγος που είπε «όχι» στο πρότζεκτ
2 years, 7 months ago
6

Είναι νέος. ωραίος, πετυχημένος και μόλις 27 χρονών. Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν δέχτηκε να είναι ο νέος Bachelor.

«Τα χρήματα δεν είναι το παν»

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω που είπα όχι σε ένα πρότζεκτ (το Bachelor) που κατά τη γνώμη μου δεν κρατάει σωστές ισορροπίες μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου φύλου. Σε σημείο, μάλιστα, που φαίνεται ότι μειώνει τις γυναίκες. Γι’ αυτό δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό. Θέλω να κάνω ποιοτικά πράγματα στη ζωή μου και τα χρήματα δεν είναι το παν», είπε στο περιοδικό «TV O Clock».

Παράλληλα σημείωσε: «Ή 100.000 ευρώ ή όσα χρήματα και να μου πρόσφεραν, δεν θα με έπειθαν να σπάσω τους ηθικούς φραγμούς μου».

Σε ερώτηση για το που θα ήθελε να δοκιμαστεί απάντησε: «Τηλεοπτικά θα προτιμούσα να παίζω σε σίριαλ, παρά να παρουσιάζω κάποια εκπομπή, εκτός κι αν η θεματολογία είναι λίγο πιο εξτρίμ από το συνηθισμένο. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κινηματογράφο, παίζοντας σε ταινίες με μαχητικές σκηνές».

 

in.gr