The Voice – Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
2 years, 3 months ago
6

Το «The Voice» έφτασε στο τέλος του. Το βράδυ της Κυριακής (19/12) διεξήχθη ο τελικός και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε κοινό και κριτές, ενώ οι οκτώ φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στο stage και χάρισαν μοναδικές ερμηνείες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι coach τους Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στο πλευρό τους και τους στήριξαν.

Ωστόσο, μόνο τέσσερις κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, ήταν οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν βρέθηκε με κανέναν παίκτη της ομάδας του να διεκδικεί τη νίκη.

Μετά τη δεύτερη εμφάνιση των τεσσάρων παικτών, το κοινό ψήφισε ξανά και στην τελική φάση πέρασαν οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού, οι οποίοι τραγούδησαν για ακόμα μία φορά.

Από την τελική ψηφοφορία η 16χρονη Άννα Αργυρού ήταν εκείνη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια και κέρδισε το «χρυσό» συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία.

in.gr