Θέλξη – Που βρίσκεται σήμερα η τραγουδίστρια που έβαζε «φωτιά» στις πίστες
2 years, 5 months ago
6

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Θέλξη μοιράστηκε τους λόγους που απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια και εξηγεί γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην πίστα.

Ποιο ήταν το πραγματικό της όνειρο από μικρή;

Ποιο τάμα είχε κάνει και εκπληρώθηκε;

Επίσης, μιλά με θαυμασμό για την υποστήριξη του συζύγου της, Παύλου, αλλά και για τις αντιδράσεις των παιδιών τους, όταν «μεταμορφώνεται» από μαμά σε τραγουδίστρια!

Τέλος, δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της ξεκίνημα, σε νυχτερινό χώρο της Αθήνας, και εκπλήσσει όταν δηλώνει, ότι πλέον θα συνεργαζόταν ακόμη και με «εχθρό» της.

«Έκανα 7 χρόνια να επιστρέψω γιατί ήταν επιλογή μου»

«Έκανα 7 χρόνια να επιστρέψω γιατί ήταν επιλογή μου. Ακόμα και τώρα άφησα τις κόρες μου κι είναι η μαμά μου στο σπίτι με τα παιδιά μου. Είναι ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί χαλάλι τους. Είναι δύσκολο γιατί το τραγούδι είναι μεγάλη μου αγάπη και ψυχική ανάγκη αλλά όσα μαθαίνω από τις κόρες μου, δεν τα έχω μάθει τα προηγούμενα χρόνια, πριν τις αποκτήσω» είπε αρχικά η Θέλξη.

«Ο σύζυγός μου, ο Παύλος, δεν μού είπε να σταματήσω ποτέ από την δουλειά. Δεν του επιτρέπει το μορφωτικό του επίπεδο να μου πει όχι κι αυτό είναι αγάπη…. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά, που πρόλαβε την αναγνωρισιμότητα κι έχω κι ένα όνομα που σου μένει» συμπλήρωσε η Θέλξη.