Θέμης Αδαμαντίδης: «Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν» υποστηρίζει η σύντροφός του
1 month, 6 days ago
6

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Στο κρατητήριο πέρασε το βράδυ του ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του.

Η γυναίκα κατήγγειλε πως ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε.

  • Διαβάστε επίσης: «Με χαστούκισε, με κλώτσησε, με απείλησε..» – Όλη η κατάθεση της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη

Ο δικηγόρος της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/7) στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της και τόνισε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής την χτυπά.

«Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία»

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Λύτρας: «Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τί έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια».

«Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», τόνισε.

«Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τί συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής έχει μάρτυρα έναν αστυνομικό, ο οποίος αρνείται ότι υπάρξει τέτοιο περιστατικό.

«Έχει πέσει θύμα»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σημείωσε: «Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της».

Επίσης, είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δυστυχώς όχι μόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και πολλοί αστέρες του θεάματος βρίσκονται θύματα κάποιων κυρίων και κύριων, οι οποίοι “πουλώντας” τους συναισθήματα το μόνο που αποβλέπουν είναι να κερδίσουν χρήματα», επισήμανε.

Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η σύντροφος του τραγουδιστή πήγε με κλειδιά που είχε στο σπίτι του τραγουδιστή και του αφαίρεσε 7.000 ευρώ, ενώ είχε λήξει η σχέση τους. «Έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη για κλοπή», πρόσθεσε.

in.gr