Θεοφανία Παπαθωμά: Γιατί έγραψε το σχόλιο για την κριτική επιτροπή του YFSF και τι μετανιώνει
1 year, 22 days ago
6

Με μια ανάρτησή της στο Facebook η Θεοφανία Παπαθωμά είχε στρέψει τα βέλη της στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Σταρόβα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρω1νο» και την Άννα Ζηρδέλη, η ηθοποιός με αφορμή την ερώτηση για εκείνο το σχόλιο της – που συζητήθηκε- είπε : «Δεν θα το έγραφα, αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος». Και συνέχισε: «Δεν θέλω να στεναχωρώ ανθρώπους κι αυτά που είπα είχαν στόχο μόνο τα λεγόμενα και κανέναν άνθρωπο, όχι τον άνθρωπο που τα είπε. Η επίκριση ήταν για τα λεγόμενα.

Το έγραψα γιατί θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλέντα, εκτίθενται πάρα πολύ και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τα μειώσει έστω και για πλάκα. Όποιος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μπορεί να είναι όσο αυστηρός θέλει, αν και εφόσον οι γνώσεις, η παιδεία και και η ικανότητά του το επιτρέπουν. Δεν μπορεί, όμως, να είναι χλευαστικός και μειωτικός.

Γενικά, η επιτροπή αυτή είναι από τις πιο χαλαρές και συμπαθητικές που έχουμε δει».

Επίσης, η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ότι είχε γίνει πρόταση και στον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο να πάρει μέρος στο YFSF, χαρακτήρισε την παραγωγή «πάρα πολύ καλή, αντάξια με ξένες» και ότι ο πρώην σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρουχάς που συμμετέχει στο show, είναι επίσης πάρα πολύ καλός.

Δείτε τι άλλο είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στο «Το Πρω1νο»: