Θεοφανία Παπαθωμά: H πρώτη φωτογραφία στα γυρίσματα από τις «Άγριες Μέλισσες»
1 year, 17 days ago
6

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στην μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν με ολοκαίνουργα επεισόδια που αναμένεται να καθηλώσουν ξανά τους τηλεθεατές.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς, έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως είναι γνωστό, το Διαφάνι θα μπει στην περίοδο της Χούντας.

Οι αλλαγές στα νέα επεισόδια θα είναι μεγάλες και μια μικρή γεύση μας έδωσε η Θεοφανία Παπαθωμά με ανάρτηση της στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επιστροφή της Βιολέτας στο καφενείο και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι σίγουρα εντυπωσιακή.

«Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ’ κύκλος. Κι εις αλλά με υγειά!» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε δηλώσει μιλώντας για τον χαρακτήρα της στην τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών»:

«Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό. Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω».

in.gr