Θεοφανία Παπαθωμά: Η απιστία, ο Πετράκος και οι αισθητικές επεμβάσεις
2 years, 5 months ago
6

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του», είπε η ηθοποιός

Η Θεοφανία Παπαθωμά που για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, την οικογένεια αλλά και την απιστία.

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει».

Όσον αφορά στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο… Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας«Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν της αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».