Θλίψη για τον «Μητσούνη» – «Έφυγε» o επιχειρηματίας που έγραψε ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα
2 years, 10 months ago
6

Ο «Μητσούνης» Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν «καφέ ντελ μαρ» στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί» λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Το αντίο του Αντώνη Ρέμου

Συντετριμμένος ο Αντώνης Ρέμος, αποχαιρέτησε τον φίλο του με μία φωτογραφία τους στα social media, ευχόμενος «Καλό Παράδεισο».

Ο Γιώργος Γιαννάκης είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένα καφέ μπαρ και εστιατόρια, αφού εκτός από το ιστορικό «καφέ ντελ μαρ» είχε και το εστιατόριο «φύκι φύκι».

«Πάρα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, πρόσχαρος, όπου είχε ασχοληθεί ως επιχειρηματίας ήταν επιτυχημένος. Πάντα με το χαμόγελο και κυρίως βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο» λέει ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Αλαγιάννης.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, ενώ αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του.