Θοδωρής Αθερίδης: «Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνουμε μια σκηνή με τη Δήμητρα»
3 months, 27 days ago
6

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της της αγαπημένης σειράς του MEGA, «Σ΄αγαπώ – Μ΄αγαπάς».

«Όταν ξεκινήσαμε το «Σ΄αγαπώ – Μ΄αγαπάς» πληρωνόμασταν σε δραχμές και όταν τελειώσαμε πληρωνόμασταν σε ευρώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρξε ούτε ένα ζευγάρι στην Ελλάδα που να μην είδε τον εαυτό του μέσα στη σχέση μας».

Όσο για τον κόσμο και το πώς αντιδρούσε όταν τον συναντούσε;

«Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πρωτοφανής. Όταν φώναζαν Θοδωρή δεν ήξερα αν φώναζαν εμένα ή τον Θοδωρή του ρόλου. Ο Θοδωρής του ρόλου έχει μι απόσταση από εμένα. Είναι όμως η απόλυτη ενσάρκωση του πατέρα μου».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, την συμπρωταγωνίστριά του: «Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι η πιο δαιμονική γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι η ατάκα «πότε θα γίνω μάνα» θα γίνει σλόγκαν της σειράς. Εγώ δεν το περίμενα».

«Το κανάλι είχε καταλήξει στη Δήμητρα και τον Κώστα Κόκλα. Η Δήμητρα ήθελε εμένα και ρώτησε τον Κώστα πριν πω το τελικό ok», αποκάλυψε για το καστ.

«Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής», σημείωσε για τα γυρίσματα.

Τέλος, παραδέχτηκε: «Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».

in.gr