Θυμάστε την Μαριάννα Καλλέργη; Πιο σέξι από ποτέ το κορίτσι του Survivor
2 years, 6 months ago
6

Την γνωρίσαμε ως αθλήτρια του Muay Thai και την αγαπήσαμε ως παίκτρια τoυ Survivor και αργότερα του Nomads.

Ο λόγος για την Μαριάννα Καλλέργη.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με τον αθλητισμό που τόσο αγαπά.

Ωστόσο, δε σταματά να αναρτά φωτογραφίες της στα social media. Στο τελευταίο της ποστ αποκάλυψε ότι είχε έξοδο στην Βουλιαγμένη μαζί με μια φίλη της.

Ήταν casual ντυμένη και συγκεκριμένα επέλεξε ένα τζιν σορτς με ένα απλό t-shirt. Πάντως, μαγνήτισε τα βλέμματα αφού παραμένει κούκλα και το σώμα της είναι εντυπωσιακό.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Η Μαριάννα γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992

Ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του Muay Thai, δηλαδή την ταϊλανδέζικη πυγμαχία.

Σε ηλικία μόλις 15 ετών κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της W.K.N (World Kickboxing Network ) στην Γερμανία.

Το 2007 επιλέχθηκε για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο I.M.C (International Muay Thai Council).

Σε ηλικία 19 ετών έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine.

Το 2011 – 2012 συμμετείχε στο Dancing on Ice. Την ημέρα της αποχώρησής της, της έκανε πρόταση γάμου ο Alexey Motorin, επίσης διαγωνιζόμενος αλλά ως επαγγελματίας πατινέρ.

Πέντε χρόνια αργότερα, το 2017, έλαβε μέρος στο Survivor και ήταν μέλος της ομάδας των Διασήμων ωστόσο τέθηκε υποψήφια στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, μαζί με την Σόφη Πασχάλη και τον Λάμπρο Χούτο, λαμβάνοντας τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά δραστήρια στα social media, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

 

 

 

in.gr