Θυμάστε τον Λορέντζο από το Bar; Δείτε πώς είναι σήμερα «ο πιο cool τύπος των ριάλιτι»
1 year, 10 months ago
6

Θεωρήθηκε ο πιο cool τύπος του «Bar», του διαφορετικού reality με διακυρησσόμενο στόχο να χτυπήσει το σύστημα της παρακμής των reality τύπου Big Brother… από μέσα. Στο πλαίσιο αυτό επιλέχθηκε και ο Λορέντζο Καριέρε: όμορφος, με εμπειρία στα νυχτερινά μαγαζιά και γιος της Ματούλας.

«Τι λες τώρα;» η φράση του Λορέντζο Καριέρε που -με σημερινούς όρους- έγινε το απόλυτο viral εκείνη την πολύ μακρινή εποχή: το 2002!

Τότε προβλήθηκε το «Bar», το reality με το οποίο το MEGA κάνει την είσοδό του στα reality, τα οποία τότε, ως νέο προϊόν, χτύπαγαν ρεκόρ τηλεθέασης, με ποσοστά που σήμερα ακούγονται απλώς εξωπραγματικά. Επιλέγει για παρουσιαστή τον εύστροφο Μίλτο Μακρίδη και για παίκτες ανθρώπους νέους σε ηλικία και εμφανίσιμους.

Η πολύ χαρούμενη ξανθιά ναζιάρα στη φωτογραφία (τρίτη από αριστερά), ναι, είναι η Στέλλα Μπεζαντάκου, από εκεί και τότε ξεκίνησε την «ένδοξη» καριέρα της 

Από τους πλέον ωραίους του παιχνιδιού ο Λορέντζο Καριέρε, που γρήγορα με το στιλ του κερδίζει τον τίτλο του «πιο cool τύπου» με τις έφηβες εκείνης της εποχής να μην χάνουν επεισόδιο. Είναι νέος 27 ετών, έχει καταγωγή και υπηκοότητα από την Ιταλία λόγω του πατέρα του, έχει εργαστεί ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη και παίζει κιθάρα.

Ξεχωριστή στιγμή η παρακολούθηση του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα όπου ο φανατικός Λορέντζο παθιάζεται, βρίζει, «αρρωσταίνει» και δίνει ρέστα και μάλλον μαθήματα… προς αποφυγή.

Το βίντεο για να θυμούνται οι παλαιότεροι ώρες από τη ζωή τους που έχασαν για να βλέπουν προϊόντα υποκουλτούρας και να μαθαίνουν οι νεότεροι να περνούν το χρόνο τους λίγο πιο ποιοτικά:

Μετά το Bar

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως ο Λορέντζο Καριέρε δεν ξεχνιέται σε τρεις μήνες μετά το παιχνίδι.

Μαζί με έναν συμπαίκτη του στο «Bar» έκαναν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα», που τους κρατά για λίγο ακόμη στα φώτα, αλλά δεν ήταν και οι U2! Κάνουν ένα τραγούδι επιτυχία το λένε σε καθημερινή σχεδόν βάση σε όλες τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές της εποχής και μετά… το συγκρότημα διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη.

Τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, μόνο υπό την απειλή όπλου μπορεί πια κανείς να θυμηθεί.

Ο Λορέντζο όμως είχε μπει στο χώρο της showbiz πιο ενεργά, παντρεύτηκε άλλωστε την Έλενα Κατραβά -άνθρωπο της τηλεόρασης και των media γενικότερα- και από καιρού εις καιρόν φιλοξενείται κυρίως σε περιοδικά ποικίλης ύλης.

Αποφάσισε δε να ανοίξει σουβλατζίδικο στο Χαλάνδρι, αφού ο Λορέντζο ήξερε ήδη από το 2002 -όπως τουλάχιστον είχε δηλώσει- από μαγαζιά και επιχειρήσεις.

Δείτε πως είναι σήμερα

Πατέρας δύο παιδιών σήμερα, και αρκετά χρόνια μεγαλύτερος, ο Λορέντζο Καριέρε δεν «φοβάται» να ποζάρει αφού ο χρόνος ομολογουμένως του έχει φερθεί καλά.

Εξακολουθεί δε να θυμίζει αρκετά τον cool τύπο από το Bar για τον οποίο τα κοριτσάκια… «έκοβαν φλέβα».