Θυμάστε τον… σέξι Περιστερόπουλο από τους «Singles»; – Τα παράτησε όλα και… δείτε πώς είναι σήμερα
2 years, 7 months ago
6

Θυμάστε τον Περιστερόπουλο από τους «Singles»; Σήμερα… δεν θα τον αναγνωρίζετε!

Οι γυναίκες που δεν έχαναν επεισόδιο της σειράς «Singles» παραδέχτηκαν με μια φωνή ότι ο δεύτερος κύκλος ήταν… αποκάλυψη. Και η αιτία είναι γνωστή: Η εμφάνιση του Νώντα Περιστερόπουλου.

Πρόκειται για την τηλεοπτική σεζόν 2006 – 2007, όταν ο Γιώργος Σεϊταρίδης έκανε την εμφάνισή του στη σειρά και έγραψε τηλεοπτική ιστορία ως το απόλυτο «ρεμάλι» της μικρή οθόνης.

Παρόλα αυτά, οι γυναίκες τον λάτρεψαν. Και αυτόν και τον χαρακτήρα που υποδύθηκε.

Μετά τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», όπως ήταν αναμενόμενο, οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα.

Ωστόσο, σήμερα, ο Γιώργος Σεϊταρίδης είναι φρεσκοπαντρεμένος και με τη σύζυγό του ζουν μόνιμα στο Πήλιο.

Ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται επαγγελματικά με τη μελισσοκομία. Δείτε πώς είναι σήμερα!

 

Η σπάνια εξομολόγηση για τη νέα του ζωή στο Πήλιο και για την κούκλα σύζυγό του

Μάλιστα, προ ημερών ο αγαπημένος ηθοποιός πραγματοποίησε μια πολύ σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του να αφήσει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στο Πήλιο, όπου έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή.

«Την απόφαση να φύγω από την Αθήνα την πήρα ψυχικά. Κάποια στιγμή είχα έρθει στο Χορευτό πριν κάποια χρόνια, είχε πανσέληνο και είχα πάει στην παραλία να κάτσω. Από τη μία έβλεπα το βουνό, πίσω έβλεπα το φεγγάρι και κάτι μέσα μου είπε ‘εσύ, εδώ θα ζήσεις’. Μετά ήρθε το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, έκανα αυτά που έκανα μέχρι ένα σημείο αλλά κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς συνέχεια να δίνεις. Και είπα ‘φεύγω, πάω στο Πήλιο’. Συν ότι πίστευα και πιστεύω ότι πηγαίνοντας στη φύση, ζεις φυσιολογικά. Επί της ουσίας δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική. Δηλαδή ούτε τα χρόνια με πήραν ούτε έχασα το όποιο ταλέντο έχω. Απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει.

Μέχρι να ανέβω εδώ πέρασαν κάποια χρόνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης άρα παιδί της πόλης. Ήρθα θαρραλέα μεν αλλά όχι με την μία. Στην αρχή πηγαινοερχόμουν για να δοκιμάσω και τον εαυτό μου μέσα σε μια τέτοια αλλαγή. Όταν ο άνθρωπος ακούσει το θέλω του, δεν πρέπει να δειλιάσει, αλλά να το ακολουθήσει μέχρι κεραίας» είπε αρχικά ο Γιώργος Σεϊταρίδης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σεϊταρίδης ανέφερε: «Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο μου και αυτό είναι κάτι για το οποία και γω απορώ. Κάθε χρόνο όλο και κάτι γίνεται, αλλά δεν νιώθω ότι θέλω συν ότι αυτά που έρχονταν δεν με εξέφραζαν. Λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, προσπαθούσαν να ρίξουν τις τιμές όσο γινόταν, αλλά δεν το δέχομαι».

Όσον αφορά τη σύζυγό του ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο δεν είπε αμέσως το ναι. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμίσω».

 

in.gr