Θυμάστε τον σύζυγο της Άννα Ραγιά στο Δις Εξαμαρτείν; – Τι κάνει σήμερα ο Χάρης Σώζος
1 year, 10 months ago
6

Το «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον πρωταγωνιστή της αγαπημένης σειράς «Το δις εξαμαρτείν», Χάρη Σώζο, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά, αλλά και άγνωστες πτυχές από την εποχή που παιζόταν στην τηλεόραση.

«Ήταν το 1992 όταν μου έγινε η πρόταση για «Το δις εξαμαρτείν». Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου με είδαν σε κάτι φυλλάδια από μία ταινία και έτσι μου έκαναν πρόταση. Στο πρώτο γύρισμα είχα τρακ και αγωνία δεν είχα εμπειρία από τηλεόραση. Θέλανε από την παράγωγη να κάνω ένα βίντεο για να δουν αν τους κάνω, και τους ζήτησα να έρθουν να με δουν στο θέατρο», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Σώζος για την σειρά του MEGA, που άφησε εποχή.

«Θυμάμαι πως με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο φροντίζαμε ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα. Έψαχναν να βρουν το τηλέφωνο μου από τον ΟΤΕ χτυπούσε, ασταμάτητα το τηλέφωνο εκείνη την περίοδο», συμπλήρωσε.

Για τους συμπρωταγωνιστές του ανέφερε πως, «δύο κορίτσια από την Θεσσαλονίκη ήρθαν για εκδρομή στην Ακρόπολη, έκαναν κοπάνα και ήρθαν χτυπήσαν την πόρτα του σπιτιού μου για να με δουν. Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, την Ντίνα Κώνστα και την Νένα Μεντή, ήμασταν αγαπημένοι. Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και την Νένα Μεντή έχουμε επικοινωνία».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το εάν νοσταλγεί αυτή την εποχή και εάν έχει ξαναδει τη σειρά.

«Στα εορταστικά περνούσαμε υπέροχα, τα χαζεύω ακόμα στο ίντερνετ για να θυμάμαι τα ωραία παλιά χρόνια», κατέληξε.

in.gr