Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή
2 years, 7 months ago
6

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αυτήν την περίοδο συνεργάζεται με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο ωστόσο εκτός από συνεργάτες οι δύο καλλιτέχνες είναι και φίλοι. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκάλυψε πως ήταν δίπλα της τη δύσκολη περίοδο της ανακοίνωσης του διαζυγίου με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

“Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε δύσκολες στιγμές τους. Εγώ έτσι κάνω πάντα, αθόρυβα και διακριτικά” ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως “ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω αυτό κάνει η Δέσποινα τώρα και το χαίρομαι πολύ”.

“Όλοι οι φίλοι της, ήμασταν από κοντά αλλά και μακριά, παρακολουθούσαμε αν χρειάζεται κάτι. Νομίζω είναι πολύ δυνατή και χρειάζεται μόνο αγάπη” σχολίασε.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Δέσποινα Βανδή τον είχε ενημερώσει για την ανακοίνωση του διαζυγίου της πριν αυτή βγει και πως η ίδια αντιμετωπίζει με πολύ σοβαρότητα τέτοια θέματα.

Τέλος σημείωσε πως η Δέσποινα Βανδή είναι στενοχωρημένη για το διαζύγιο. “Ένας χωρισμός, έπειτα από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση με γάμο και παιδιά, πάντα αφήνει στενοχώρια και θλίψη αλλά είναι πολύ δυνατή”.

Σημειώνεται ότι οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο πήγαν εξαιρετικά το καλοκαίρι και έτσι θα συνεχιστούν σίγουρα μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

 

enikos.gr