«Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα» – Όλο το παρασκήνιο πίσω από την θρυλική ατάκα
2 years, 5 months ago
6

Άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα της σειράς «Το Σημάδι του Έρωτα» διηγούνται στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! οι δύο πρωταγωνιστές της, Στράτος Τζώρτζογλου και Τζένη Μπότση.

«Από τη συνεργασία μου με την Τζένη Μπότση και τη Βάνα Μπάρμπα θυμάμαι στιγμές καλής φιλίας. Στα γυρίσματα βοηθούσα την Τζένη ώστε να μη νιώθει μοναξιά ή όλα τα βλέμματα επάνω της στις ερωτικές σκηνές. Η Τζένη δεν είχε καμία σχέση με τον ρόλο που υποδυόταν», λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Ο ρόλος μου ως ‘Τζένη’ ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου. Με τη Βάνα Μπάρμπα δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Αντιθέτως, ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα να κάνω τη λαϊκή τραγουδίστρια, όταν όμως βγήκα να τραγουδήσω το πρώτο μου τσιφτετέλι ήταν καταπληκτική εμπειρία. Οι ερωτικές και οι γυμνές σκηνές ήταν για μένα ένας εφιάλτης, δεν ήθελα καθόλου», λέει από τη μεριά της η Τζένη Μπότση και συμπληρώνει:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι η ατάκα ‘τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα’ θα γίνει τέτοια επιτυχία».

Σχετικά με τη σειρά σημειώνουν.

«Σε ένα γύρισμα στη Θήβα, με πολύ κρύο, μου έδωσαν να φάω παγάκια για να μην αχνίζει το στόμα μου. Στην σκηνή που ο Στράτος Τζώρτζογλου έπεσε στο ποτάμι, τον πήρε το ρεύμα».

«Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων δε θα την ξεχάσω ποτέ γιατί αποχαιρετούσα έναν πολύ σημαντικό ρόλο που με έκανε γνωστή στον κόσμο», καταλήγει η Τζένη Μπότση.

 

in.gr