Τι συμβαίνει με τη Selena Gomez: Η 25χρονη σταρ νοσηλεύεται σε κλινική ψυχικής υγείας.
8 months, 3 days ago
6

H Selena Gomez αναζητά θεραπεία μετά την ψυχολογική της κατάρρευση, κατά τη διάρκεια νοσηλείας της σε νοσοκομείο, επιβεβαιώνει πρόσωπο στο People.

Η 26χρονη τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες – και τις δύο φορές εξαιτίας της χαμηλής τιμής λευκών αιμοσφαιρίων στον οργανισμό της, που μπορεί να οφείλεται στη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία έχει υποβληθεί.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψής της, η Gomez υπέστη κρίση πανικού. «Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εκείνη και η κρίση πανικού στο νοσοκομείου ήταν η κρίσιμη στιγμή» αναφέρει το πρόσωπο στο People.

«Συνειδητοποίησε πως θα έπρεπε να βρει επιπλέον βοήθεια για τα συναισθηματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει. Περιβάλλεται από τους πολύ δικούς της ανθρώπους και έχει μεγάλη υποστήριξη. Πλέον είναι καλύτερα και ψάχνει θεραπεία στην Ανατολική Ακτή».

Η τραγουδίστρια υποβάλλεται σε διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία, μια μέθοδο σχεδιασμένη για να τη βοηθήσει να εξακριβώσει και να στη συνέχεια να μεταβάλλει αρνητικές σκέψεις και μοντέλα συμπεριφοράς.

Τα άσχημα νέα, τα οποία μετέδωσε πρώτο το TMZ, ήρθαν μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Gomez πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

«Όσο ευγνώμων είναι για τη δύναμη που δίνουν τα social media σε καθέναν από εμάς, το ίδιο ευγνώμων είμαι με τη δυνατότητα να μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω και να ζω τη ζωή μου κάθε στιγμή» σημείωνε μεταξύ άλλων, ενώ τόνιζε πως τα αρνητικά σχόλια μπορεί να πληγώνουν τον καθέναν.

Ένα περίπου χρόνο πριν, η Gomez σόκαρε τους fans της με την αποκάλυψη πως, εξαιτίας του νοσήματος του Λύκου από το οποίο έπασχε, θα υποβαλλόταν σε μεταμόσχευση νεφρού, με δότρια την κολλητή της φίλη, Francia Raisa.

Οι δύο φίλες συγκατοικούσαν και σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Raisa μίλησε για όσα ζούσε δίπλα στη σταρ. «Μία ημέρα γύρισε σπίτι και φαινόταν εύθραυστη. Δεν τη ρώτησα τίποτε. Ήξερα πως δεν ένιωθε καλά» είπε η ηθοποιός. «Δεν μπορούσε να ανοίξει ένα μπουκάλι νερό μια μέρα. Το δάγκωνε και στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα. Τη ρώτησα “Τι συμβαίνει;” και τότε μου είπε: “Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πρέπει να περιμένω επτά με δέκα χρόνια σύμφωνα με τη λίστα των δωρητών”. Και τότε μου ήρθε η ιδέα να κάνω εγώ το τεστ συμβατότητας».

Εξαιτίας του κατεπείγοντος της κατάστασης, το τεστ πραγματοποιήθηκε σε μια ημέρα –μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περίπου έξι μήνες.

Η πορεία της ανάρρωσης ήταν δύσκολη. Τα δύο κορίτσια ήταν ανίκανα να κάνουν το οτιδήποτε, από το να φορέσουν εσώρουχα μέχρι να κάνουν μπάνιο, χωρίς βοήθεια. Η Gomez, μάλιστα, είχε τονίσει πως ήταν στο κρεβάτι όλη την ημέρα και τις επιτρεπόταν μόνο ένας περίπατος, μια ώρα την ημέρα. Η Raisa έλεγε πως η εμπειρία έφερε τα κορίτσια ακόμη πιο κοντά. «Είμαι παραπάνω από ευγνώμων που ο Θεός με εμπιστεύτηκε με κάτι που, όχι απλά έσωσε μια ζωή, αλλά άλλαξε και τη δική μου».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.